Home

Vi bo boligstyling

Boligstyling er et moderne verktøy som fremhever din bolig i et stort boligmarked for å tiltrekke potensielle kjøperes oppmerksomhet. Med flere interessenter kan du få både et raskere salg og en høyere pris. ©VI-BO 2019 - Utviklet av Simplr AS - Personvernerklæring Vibeke startet VI-BO i 2013. Hun har bakgrunn innen ledelse fra markedsføring/reklame til arbeid med mennesker. Hun har også kjøpt og solgt boliger, og trives godt med å utføre mye av jobben selv. Hun utfører både interiørkonsultasjoner og boligstyling Stikkord boligkjøp, boligsalg, boligstyling, flyttemenn, flyttetjenester, flytting, styling, trondheim, Vi-bo Interiørdesign Vi hjelper deg med farge/materialvalg, møblering, belysning med mer. Vi kan ta dette via telefon og digitalt om du ønsker det. Denne tjenesten kan vi dermed tilby alle, uavhengig av hvor du bor. Du mottar

Boligstyling - Vi-bo

Boligsalg (1 setning som er generell, rettet mot «deg», selgende) Å selge din bolig er både en spennende samt krevende prosess, vi kan hjelpe deg litt eller ta ansvar for hele prosessen oppimot megler og Read moreBoligsal 187 Likes, 3 Comments - Vi-bo Boligstyling (@vi_bo.no) on Instagram: Kranser. Du lager de lett selv. Vi har postet flere bilder til inspirasjon på vår Facebook. . Vi er ofte i media, les gjerne litt om oss her også! Kjøkkengrepet som kan være verdt hundretusener Ikke all oppussing lønner seg. Men det er en ting du kan gjøre som nesten garanterer deg Read moreMedi

VI-BO, Trondheim, Norway. 2,4 k liker dette. VI-BO tilbyr hjelp til private i tillegg til rådgivning og boligstyling. Skal du selge eller kjøpe bolig?.. VI-BO, Trondheim, Norway. 2,4 k liker dette. VI-BO tilbyr hjelp til private i tillegg til rådgivning og boligstyling. Skal du selge eller kjøpe bolig? Vil du ha hjelp med løsninger i ditt hjem?.. 27 Likes, 2 Comments - Vi-bo Boligstyling (@vi_bo.no) on Instagram: Hver søndag frem til Jul skal vi i Vi-bo gi dere en video. Vi skal vise dere ulike tips, og gi der KarriereStart.no - Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.Startsiden for jobb og karriere i Norge 98 Likes, 1 Comments - Vi-bo Boligstyling (@vi_bo.no) on Instagram: Helstyling av en vakker sentrumsnær 3-roms hjørneleilighet. Innflyttningsklar! I samarbeid me

VI-BO, Trondheim, Norway. 2.4K likes. VI-BO tilbyr hjelp til private i tillegg til rådgivning og boligstyling. Skal du selge eller kjøpe bolig? Vil du ha hjelp med løsninger i ditt hjem? Ønsker du et.. Kencha Eiendom AS brukte VI-BO til boligstyling av toppleilighet i Sjetnetoppen, Egganveien 1. Stylist hadde fanget hva som var viktig å få frem med leiligheten på en fantastisk måte. Tilbakemelding av de som var på visning, var: Her kunne vi flyttet rett inn, og heldig er de som får det for leiligheten ble solgt etter 2 uker Nov 24, 2017 - 93 Likes, 4 Comments - Vi-bo Boligstyling (@vi_bo.no) on Instagram: Lekkert bord, dekket til gløggfest! : ? Vi har tipset om å bruke gamle dører som bord før, og he 900 Likes, 6 Comments - Vi-bo Boligstyling (@vi_bo.no) on Instagram: Good summernight! Hvor enn du er i verden-sov godt og lad batterier for en ny feriedag elle

Vi-bo.no søker boligstylist, med oppstart umiddelbart. Jobben innebærer planlegging og gjennomføring av styling i boliger, hovedsakelig for salg. Du må være løsningsorientert, fleksibel, ansvarsfull og kunne styre egen hverdag da dagene ofte er preget av deadliner. Utdanning og/el erfaring innen interiør, design, arkitekt er en fordel Pene Rom Boligstyling gir råd og veiledning, styler og møblerer eiendommer som skal selges. Ta kontakt med oss for gratis befaring

VI BO NO - Boligstylist. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.no - startsiden for jobb og karriere. KarriereStart.no. Startsiden for jobb og karriere. Ledige Stillinger 18.347 4.484 nye Arbeidsgivere Møt attraktive bedrifter Medlemmer 208.301 813 nye Magasinet Artikler og tips Portaler 1.551 Temaer. Tilpass innhold. VI - BO tilbyr interiørdesign, interiørkonsultasjon, boligstyling og hjelp med nybygg. VI - BO - Mortenstu Gård, Spongdalsvegen 534, Trondheim, Norway Trondheim, Norway - Vurderingen 5 basert på 59 anmeldelser Jeg har enda ikke fått

Jan 18, 2017 - 94 Likes, 4 Comments - Vi-bo Boligstyling (@vi_bo.no) on Instagram: Lekkert bord, dekket til gløggfest! : ? Vi har tipset om å bruke gamle dører som bord før, og he Norges største nettsted. Oppdateres minutt for minutt på siste nytt innen sport, innenriks, utenriks, og underholdning VI-BO - Interiørkonsulent, interiørdesigner, 80%. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.no - startsiden for jobb og karriere VI-BO ble etablert i 2013, og er i dag en av Trøndelags største leverandører på boligstyling og konsulentvirksomhet til private, utbyggere og bedriftsmarkedet. VI-BO kan bistå med det meste ved salg av bolig som flyttetjenester, minilager, vasketjenester, håndverkeroppdrag, interiørkonsultasjoner, rådgivning og styling av bolig

Kontakt - VI-BO

 1. Vi-bo.no Minilager, Trondheim, Norway. 382 likes. Miniager med boder i ulike størrelser i nye lokaler. Vi har flyttebil, henger og flyttefolk samt vasketjenester,boligstyling og rådgivningstjenester
 2. Vi-bo.no Minilager, Trondheim, Norway. 580 liker dette · 3 snakker om dette. Miniager med boder i ulike størrelser i nye lokaler. Vi har flyttebil, henger og flyttefolk samt..
 3. VI-BO, Trondheim, Norway. Tai patinka 2,4 tūkst. žmonių. VI-BO tilbyr hjelp til private i tillegg til rådgivning og boligstyling. Skal du selge eller..

Hytte styling i leilighet på Oppdal . Ble kjempefint. Fotograf-bilder kommer etterhvert. Takk til @ørjan engen og @by rydens for levering av lamper Vinn Adventskalender, diverse Arrangøren for denne konkurransen er Vi-bo Boligstyling, og konkurransen avsluttes tirsdag 24. desember 2019. Annen informasjon som er angitt for denne konkurransen er at oppgaven er å Instagram-konkurranse og at konkurransen er gratis. Klikk her for å gå til konkurransen Vi har tatt en prat med daglig leder Vibeke Skagemo i Vi-bo, som tilbyr boligstyling og interiørkonsultasjon, om hva som er de hotteste trendene i år. - Det skandinaviske designet er i vinden. De lette, luftige tingene bestående av glass er trendy, og det samme er det som er fra naturen. Å hente kvister, strå, greiner og gran ute er en greie i år, forklarer hun Et innlegg delt av Vi-bo Boligstyling (@vi_bo.no) Nov. 10, 2019 kl. 9:09 PST Naturdekorasjonene er også det mest trendy på bordekkingsfronten - gjerne i kombinasjon med lyslenker som bringer mer varme inn Vi-bo.no - Flytte- og altmuligmann/kvinne. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.no - startsiden for jobb og karriere

VI-BO - Kontor- og regnskapsmedarbeider. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.no - startsiden for jobb og karriere VI-BO added a new photo. Boligen er delstylet av oss i VI-BO, det vil si at selger selv har m... øblene. Vi supplerer med puter, bilder, planter og annet interiør fra vårt lager Snart i mål med oppussing av kontoret vårt En sneak-peak følger God lørdag til deg. PS! Fargen på veggen er fra Jotun LADY og heter norwegian wood... VI-BO - Flytteperson - 2 stillinger. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.no - startsiden for jobb og karriere 02.mar.2019 - 486 Likes, 1 Comments - Vi-bo Boligstyling (@vi_bo.no) on Instagram: Oh I like! Dette var stilig. Funnet hos @boss_homes Håper helgen har vært fin til deg. I morgen få

boligstyling Arkiver - VI-BO

 1. Vi-bo.no - Interiørarkitekt med grunder-gen. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.no - startsiden for jobb og karriere
 2. Vi tilbyr boligstyling i Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vi har samarbeid med meglere i Drammen, Asker, Kongsberg, Hønefoss og Oslo. Trondheim VI-BO hjelper kunder med interiørdesign i deres egne hjem. Ved fullstyling styles den tomme boligen med alt av møbler og interiør. Ved å benytte boligstyling er man sikret en nøytral og.
 3. Kontaktinformasjon hentes fra offentlige registre samt 1881.no og er ikke kvalitetssikret av Regnskapstall.no. Regnskapstall og offentlig juridisk informasjon hentes fra Brønnøysundregistrene. All informasjon er lagt ut i henhold til norsk lovverk. Ved feil på økonomisk eller juridisk informasjon kontakt Bisnode Norge AS..

Føler meg så utrolig heldig som vant den lekre Bubble-lampen i en Instagram-konkurranse i regi av Futura Classics og Vibo Boligstyling! Nå svever den som en UFO over spisestuebordet, og det føles som om det er akkurat DEN lampen som er ment å henge der :-) Like fin og dekorativ med og uten lys For å lykkes med et godt salg bør boligen klargjøres før fotografering og visning. Boligen bør være ryddet og rengjort, slik at den fremstår trivelig og innbydende. Vi-bo tilbyr rådgivning og styling av din bolig. Vi-bo tilbyr profesjonell rådgivning og boligstyling til deg som skal selge bolig, eller ønsker Arbeidet kan du utføre selv, eller få hjelp av en boligstylist fra Vi-bo. Jeg oppnår bedre pris på boligen ved bruk av profesjonell styling. Du kan gange prisen på boligstyling med 1 i forhold til hva du får igjen. Men hvordan jobber egentlig en boligstylist? Kilder: Boligstylist Siri Haust og eiendomsmegler Hanne Tegneby) Gleden var stor da jeg lille-julaften var så heldig å bli trukket som vinner i en Instagram-konkurranse! Giveaway´en ble sponset av Futura Classics, en butikk/nettbutikk i Oslo som fører et lekkert og rikt utvalg av originale design-klassikere for fremtiden, og frontet av dyktige Vi-bo, et Trondheims-basert boligstylingsfirma. Og for en premie

VI-BO, Trondheim. 2,4 mil Me gusta. VI-BO tilbyr hjelp til private i tillegg til rådgivning og boligstyling. Skal du selge eller kjøpe bolig? Vil du ha hjelp med løsninger i ditt hjem? Ønsker du et.. VI-BO - Boligstyling og interiørdesign i Trondheim VI-BO tilbyr interiørdesign, interiørkonsultasjon, boligstyling og hjelp med nybygg. boligstyling og boligstyling 27.feb.2017 - Denne boligen ble solgt langt over prisantydning-på første visning. Akkurat slik vi og megler, og selger ønsker. #boligstyling #nordishbynature #scandinaviandesign #nordiskehjem #cozyhouse @tonjeborthen @em1_nybyg

Vi i Vi-bo - VI-BO

Vi skal selge en bolig på Ladehammeren i Trondheim. Her kan du følge vår prosess med oppussing og styling. Velkommen til visning De som følger meg på Instagram har sikkert fått med seg at jeg (vi) har en stor lidenskap for musikk, lyd og bilde! Jeg gjemmer ikke bort hverken tv eller høyttalere når jeg tar bilder, fordi de tross alt er en naturlig del av det hjemlige bomiljø Boligstyling Trondheim - maling, tapetsering, bad, tregulv, takfornying, arkitekt, oppussing, architect, malefirma, gulv, ansvarsrett, baderom - Finn firmaer.

Boligstyling Arkiver - VI-BO

 1. Vi-bo tilbyr profesjonell rådgivning og boligstyling til deg som skal selge bolig, eller ønsker å. Skal møblere en tom, nyoppusset leilighet før visning og salg. Leilighet er på ca m2. Styling av leilighet før salg trondheim. Leiligheten vil være nyoppusset og tom for interiør og møbler
 2. Prisen for boligstyling på en 3-roms leilighet, fra kr 14 300. Få en boligstylist til at se på dit hus, før du hopper med på din ejendomsmæglers vogn med en prisreducering. Mindre leiligheter har en fast pris på kr 3500,- inkl. Boligstyling og riktig valg av interiør gir ofte høyere pris ved boligsalg
 3. 486 Likes, 1 Comments - Vi-bo Boligstyling (@vi_bo.no) on Instagram: Oh I like! Dette var stilig. Funnet hos @boss_homes Håper helgen har vært fin til deg
 4. Vi-bo Boligstyling on Instagram: Oh I like! Dette var stilig. Funnet hos @boss_homes Håper helgen har vært fin til deg. I morgen får vi en hel ny uke
 5. Issuu is a digital publishing platform that makes it simple to publish magazines, catalogs, newspapers, books, and more online. Easily share your publications and get them in front of Issuu's.
 6. 2 pene lin-stoler med sølvhåndtak i ryggen og sølvnagler. Passer flott som endestoler sammen med en smalere modell på langsidene. (Se annen annonse fra oss) Kun brukt i boligstyling. Ingen synlige skader. Stolene er fra LG Interiør, utgått modell. Ny pris pr stk: 5.390,- Selges samlet for 4.500,-. Ferdig prutet! Kan fraktes på dagtid mot kjørekostnad kr 500,-
 7. Boligstyling Trondheim Trøndelag - maling, tapetsering, bad, tregulv, takfornying, arkitekt, oppussing, architect, malefirma, gulv, ansvarsrett, baderom - Finn.

Vi-bo Boligstyling (@vi_bo

Vi-Bo.no AS; Bo-design AS; PM BoligStyling AS; Liljecon AS; Solbakken Holding AS; Wiwi consult AS; Øvre interiør AS; Skjetne design AS; Cox Strategisk design AS; Møbinn Interiørkonsulent AS; Anne Grethe Sivertsen Mio BoligStyling er ikke blant topp 1 VI-BO tilbyr hjelp til private i tillegg til rådgivning og boligstyling. Skal du selge eller kjøpe bolig? Vil du ha hjelp med løsninger i ditt hjem? Ønsker du et hurtig salg og markedets høyeste mulig pris? Ta kontakt med oss i dag Vi har tatt en prat med daglig leder i Vi-bo, Vibeke Skagemo, om hva som er de hotteste trendene i år. Vibeke Skagemo er daglig leder i Vi-bo. De hjelper kunder med interiørdesign i deres egne hjem, og tilbyr boligstyling og interiørkonsultasjon i forbindelse med salg av bolig Vi-Bo.no AS Etablert 5. januar 2017, men har holdt på siden 2013 Adresse Spongdalsv. 534, 7070 Bosberg 7 ansatte Bistår med interiørdesign, boligstyling og konsultasjoner over hele landet. Da er store deler av tomta ryddet for trær! Huset skal ligge på toppen av denne åsen der hvor det er blitt åpent. Har fortsatt litt igjen å hugge, men noe må vi ta etterhvert også. Ønsket er å beholde mest mulig skog rundt, så vi får det huset i skogen vi ønsker oss. *smiler

Priser - VI-BO

 1. Hvordan kan du style et retro bad fra 1970-tallet slik at det appellerer til dagens boligkjøpere? Bli inspirert av dette herlige baderommet
 2. Vi-bo Boligstyling on Instagram: Oh I like! Dette var stilig. Funnet hos @boss_homes Håper helgen har vært fin til deg. I morgen får vi en hel ny uke
 3. Vi maler alle vinduer, listverk og dører med fargen 1000 Egghvit, 0502-Y. Maling er en enkel og grei måte å oppgradere boligen på. Men det tar litt tid hvis du skal få et perfekt resultat
 4. 09.des.2018 - Utforsk denne tavlen til Jane Oreviken på Pinterest: «Juledekorasjoner». Se flere ideer om Juledekorasjoner, Borddekorasjon, Juleselskap
 5. 2/abr/2017 - Explore a pasta Solzaima de Jose Joao no Pinterest. Veja mais ideias sobre Salamandras, Aquecimento, Salamandra pellets

Vi-bo.no AS - 918533206 - Bosberg - Se Regnskap, Roller og me

2018-okt-25 - Utforska Sara Nygrens anslagstavla badrum på Pinterest. Visa fler idéer om Badrum, Badrumsrenovering, Badrum mosaik 04-feb-2020 - Explora el tablero de Coraima Gómez garcia Casa en Pinterest. Ver más ideas sobre Disenos de unas, Decoración de unas, Diseño interiores casas Jun 10, 2020 - A small space doesn't have to be all white to appear larger. Go BIG or go home, they say, with an opportunity to make a BIG design statement in a small space. Because you are working with a smaller footprint, you can often splurge and still remain within budget. No matter the size of your bathroom, don't skimp on durability and style—choose ceramic tile! #whytile Jun 5, 2020 - Explore Ashwath Bhat's board Home interior design on Pinterest. See more ideas about Home interior design, Interior, Interior design 13.11.2019 - Erkunde Irene Sedass Pinnwand Badezimmer auf Pinterest. Weitere Ideen zu Badezimmer, Badezimmerideen, Badezimmer design

1-ott-2019 - Esplora la bacheca Interior design di lisa zorzanello su Pinterest. Visualizza altre idee su Bagno stile spa, Planimetrie dell'appartamento, Planimetrie casa piccola 2019/08/10 - Pinterest で tomo さんのボード「bathroom」を見てみましょう。。「バスルーム, シャワールーム, 浴室 インテリア」のアイデアをもっと見てみましょう Jun 20, 2020 - Explore May's board bed room on Pinterest. See more ideas about Luxurious bedrooms, Bedroom interior, Master bedrooms decor

Jul 6, 2020 - Explore Debbie van de Kamp's board badkamer on Pinterest. See more ideas about Bathrooms remodel, House design, House bathroom Aug 15, 2019 - Explore IN's board Waterfall Shower, followed by 172 people on Pinterest. See more ideas about Bathroom design, House interior, Dream bathrooms

Boligsalg - VI-BO

Hva er vel bedre enn en hage full av frukt og bær? Her kan du se hvilke sorter vi har i hagen på Ladehammeren i Trondheim En grønn sofa til besvær. Les om hvordan sofaen fikk nytt liv med riktig tilbehør De beste adressene for Andre fiksing renovasjonsarbeid - (Det er 19 925 resultater for ditt søk.), På denne siden : Egil Skjervheim, Svein Strand AS, Abe Star Parkett AS, Hassellia Gård Ved Thor Tangen, Glasopor AS avd Fredrikstad, Asad AS, Robert Røstbakken Acf, Malermester Johannessen AS, Hipas Design AS, Birgit Fauske, Teppeland Høvik AS, Intarsia AS, Romreise Interiørarkitektur Anne.

VI-BO - Boligstyling og interiørdesign i TrondheimPin di Oksana Sciukina su Ванная nel 2019 | Progettazione

Vi-bo Boligstyling on Instagram: Kranser

Apr 29, 2020 - Explore Karen Canelis's board shower ideas on Pinterest. See more ideas about Bathrooms remodel, Tile bathroom, Bathroom design Spesialinnredning Melhus - bolighus, bad, boligbygging, byggprosjektering, arkitekt, baderom, arkitektur, arkitekttjenester, interiørkonsulent, arkitektfirma. 30-oct-2017 - Explora el tablero de Bego Iborra MI BAÑO en Pinterest. Ver más ideas sobre Disenos de unas, Diseño de baños, Decoracion baños Dec 20, 2019 - Explore Chris Yelton's board Pool Bath on Pinterest. See more ideas about Bathroom design, Tile bathroom, Small bathroom

Media - VI-BO

Det er så utrolig gøy å få de siste tegningene fra Iec-hus. Her skal det bygges, og her skal vi bo - og vi gleder oss!! Som jeg har nevnt tidligere har vi gjort en del endringer på huset, både innvendig og utvendig, og vi har nå fått det slik vi ønsker det. Det har vært viktig for oss med gode romløsninger, og et hus der vi får våre behov dekket Det er viktig å legge litt tid i presentasjonen av din bolig før visning. Her er en sjekkliste med generelle tips på hva du bør gjøre inne og ute VI-BO hjelper deg med tips til hvordan du kan style til visning. Av de som har solgt bolig de siste årene har 23% utført boligstyling før visning 25-jun-2020 - Explora el tablero de Laura Calle studio en Pinterest. Ver más ideas sobre Disenos de unas, Interiores de casa, Diseño interiores casas 451 Likes, 10 Comments - • BETINA • (@by_betina) on Instagram: Cabin /. #bybetina_cabi

Pin på بيوت ذكيهInteriørdesign - VI-BODIY bord og sengegavl - VI-BO
 • Rmp 2017.
 • Elitsinglar erbjudande.
 • Neymar bilder 2018.
 • Obento box.
 • Maxeta grenstav.
 • Iphone 7 plus refurbished.
 • Cliff burton død.
 • Adfc kulmbach.
 • Die rockefellers ein amerikanischer albtraum.
 • Wikileaks assange.
 • Höfn island.
 • Oppblåsbart akebrett.
 • Norsk ullproduksjon.
 • Elvis wochenende bad nauheim.
 • Bleilochtalsperre camping.
 • Guitar songs to learn acoustic.
 • Alanya tyrkia trygt.
 • Ikea oppdal hodegavl.
 • Little meats facebook.
 • Fargetrend 2018.
 • Visa birmanie.
 • Tromsbanen.
 • Fjellkart sunnmøre.
 • Die rockefellers ein amerikanischer albtraum.
 • Brautalarm stream deutsch hdfilme.
 • Elisabeth sjølie sos rasisme.
 • Konsonanz definition.
 • Fedderwardergroden plz.
 • Celebrity eclipse deckplan.
 • Africa major cities.
 • 18 års gave til søster.
 • Buchsteinhütte anfahrt.
 • Mekonomen brumunddal.
 • Amaranthe tour 2018.
 • Singles in deiner nähe kostenlos.
 • Rhodesian ridgeback hobbyzucht.
 • Escuchar musica de david bisbal.
 • Kika ausmalbilder.
 • Funcom wiki.
 • Kuchen deko piratenschiff.
 • Retorisk analyse wikipedia.