Home

Priskrig påske 2021 smågodt

Publisert søndag 04. mars 2018 - 10:25 Sist oppdatert søndag 04. mars 2018 - 14:20. Del artikkel (Dagbladet): Det er én måned til påske, en nærmest hysterisk priskrig på smågodt i. Lavpriskjedene: Solgte 575 tonn mindre smågodt denne påsken. Denne påsken ble det solgt 575 tonn mindre smågodt sammenlignet med i fjor. Men da er ikke Rema 1000 regnet med

Er du en eggspert? - TV Vest

Tidligere denne uka satte alle lavpriskjedene, Coop Extra, Coop Obs, Kiwi og Rema 1000, ned prisen på smågodt - til tross for at de lovte å ikke starte priskrig på smågodt denne påsken PRISKRIG: En rekke dagligvarer er satt ned i pris før påske. Foto: NTB scanpix/montasje. Forsiden - P4 Radio Hele Norge. Påske-priskrigen er igang - sjekk hvilke varer som er nedsatt. Priskrigen på smågodt har allerede medført at folk har hamstret hos en rekke butikker Dropper priskrig etter kritikk. I fjor høst fikk flere butikkjeder massiv kritikk da de senket smågodt-prisene før Halloween. Det har fått konsekvenser. - Vi fikk mye kritikk i forbindelse med Halloween. Vi lovet da at vi ikke skulle starte noen priskrig på smågodt, og det står vi ved, sier kjededirektør Christian Hoel i Coop Extra. Prisen på smågodt stuper rett før påske. Hos både Spar og Eurospar har de nå barbert prisen. Hos de to kjedene som inngår i Norgesgruppen, koster smågodtet nå «bare» 8,45 kroner.

Prisdumpingen skjer til tross for at både Kiwi og Coop lovet at de ikke ville starte priskrig på smågodt i år, slik de gjorde i fjor. Etter hva Nettavisen erfarer var det Extra som var først ute med å kutte. I fjor før påske kunne man kjøpe smågodt til 2,90 kroner per hektogram. Setter ned prisen på «sunt smågodt» tilsvarend Priskrig før påske: - Ingen er tjent med dumpingpriser Advarer mot hamstring og tomme butikker. GULE PRISER: Nå begynner priskuttene på typiske påskevarer som Solo, appelsiner og Kvikk lunsj Alt smågodt fra Europris har ferskhets garanti! Alltid faste lave priser og stort utvalg. Stikk innom en av våre butikker eller kjøp i nettbutikken Priskrig på smågodt Påsken står for tur og prisen på smågodt stuper i år igjen. Men dette er ingen krig, mener Coop

Matbutikkene klar for påskepriskrig: - Nå kommer

 1. Priskrigen gir gratis smågodt til påske! 2017 er annerledes-året, hvor Rema 1000 får kamp om kundene, i langt større grad enn tidligere. Priskrigen viser kun marginale forskjeller mellom konkurrentene. Faktisk går omsetningen kraftig ned hos Colonialmajor, Odd Reitan og hans Rema-imperium, for aller første gang. Det har Reitan-klanen planer om å gjøre noe med. Les [
 2. Rema svarer ikke på Aftenpostens direkte spørsmål om hvorvidt de kommer til å starte en priskrig på smågodt til påske. «Fredag starter vi påskekampanjen vår. I Rema 1000 er det sluttsummen på kasselappen som teller
 3. Med én uke igjen til påskeuka, kutter Kiwi prisene på flere varer. Rema og Coop vil ikke være dårligere
 4. I fjor kontret KIWI konkurrentens smågodtstunt med priskrig på appelsiner. I år går vi enda lenger. Før påske lanserte KIWI en helt ny serie vi har kalt «Smågodt i farta!» i alle KIWIs 652 butikker. I forbindelse med påsken vil et beger sunt smågodt koste det samme som et hektogram vanlig smågodt
 5. Påske-priskrigen er i gang. Du som kunde og forbruker kan spare mye penger på å være årvåken for tilbud som ikke er annonsert. Vi forbrukere liker priskrig fordi det gir oss mer mat for pengene. Men det er en hake eller to ved det hele
 6. Skrevet Mars 23, 2018 På 18.3.2018 den 19.50, tøydokka skrev: smågodt til 9,90/hg hos spar. 2 for 69 kr på nidar favoritter(også påskefavoritter) på coop obs

Lavpriskjedene: Solgte 575 tonn mindre smågodt denne

 1. Nesten to uker før påske i fjor var prisene på smågodt helt nede i 2,90 kroner hektoen hos Kiwi, Rema, Coop Obs! og Coop Mega. Også varer som Solo, ketchup, grillpølser og Kvikklunsj gikk unna på billigsalg. Før jul de siste årene har prisene på blant annet mandler, surkål, gløgg og marsipan falt kraftig
 2. Full priskrig på smågodt. De store dagligvarekjedene har blåst i gang priskrig på smågodt før påske, og folk hamstrer villig vekk. Eli J. Haugen. Publisert: 09.03.2016 15.51.47. Oppdatert: 10.03.2016 06.35.27. PRISKRIG: Også Kiwi har kastet seg på priskrigen på smågodt
 3. Priskrig på smågodt før påske. GRENLAND (NRK): Butikkene setter ned prisene på smågodt før påske for å lokke til seg godteglade nordmenn, og det er mange som lar seg friste
 4. Priskrigen på smågodt er avblåst. Den nye sukkeravgiften har skutt prisene i været. Karianne Hauge Aksland måtte punge ut 1100 kroner for å fylle påskeeggene
 5. Torsdag, 22 mars, 2018 - 15:26. Facebook Twitter Linkedin Rundt høytider som jul og påske - til og med Halloween - har dagligvarekjedene i Norge hatt priskrig på smågodt. De senker prisene helt ned til 2-3 kroner.
 6. Sammenlign priser på tusenvis av produkter, og les bruker- og ekspertvurderinger for å kunne ta de beste valgene
 7. - Vi har normale priser på smågodt igjennom hele året, og vi ønsker ikke å være med på en priskrig på denne varen. Vi vil heller gi kunden mulighet til å velge sunnere varer, og har tilbud på andre produkter. - Vanlig påskepris. Testens billigste smågodt fant vi på Europris

Sunt smågodt, nå kalt rockefrosker, selges til 9,90 kroner - Når vi nærmer oss høytider som påske går alltid prisen ned på typiske sesongvarer. Han mener imidlertid det ikke er snakk om en priskrig, men helt normale kampanjer og prisjusteringer Priskrig før påske Alle appelsiner til «smågodtpris» hos KIWI! KIWI svarer nå på konkurrentens smågodt-stunt med å starte priskrig på appelsiner! Nå koster alle appelsiner kroner 2,50 per kilo i KIWI. Publisert 15. mars 2016. Del på Facebook; Del på Twitter; Del på e-post - Nå håper vi på C. Priskrig før påske: Smågodt 2,90, appelsiner nå 2,50 Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer! Logg inn for å følge dette . Følgere 1. Priskrig før påske: Smågodt 2,90, appelsiner nå 2,50. Av JUL, 10. mars 2016 i Helse. Svar i emnet

Kiwi-kjeden lover VG at de ikke skal dra i gang priskrig på smågodt til påske - men kan ikke garantere at de ikke slenger seg med Priskrig påske 2017 » Fellesforum » Anonymforum - Skravle; Hjelp oss å rapportere regelbrudd. Logg inn for å følge dette . så da har Kiwi satt ned sine smågodt-pakninger med blåbær, druer, cherrytomater o.l. til 6.90. Jeg kjøpte mye godt til ungenes matpakker i dag ihvertfall . Anonymkode: 37a12. Billig smågodt. Vi samlet det beste av smågodt i handlevognen, og kombinerte med litt brus og sjokolade. Vi fikk kjente merker som Haribo og Lutti, og sparte nesten en tredjedel av norske priser. Av godteributikkene vi sjekket, så var Coopers Candy den beste på pris, utvalg og frakt Før påske i fjor var det full priskrig i dagligvarebransjen, og flere av landets største billigkjeder endte opp med å selge appelsiner, ketsjup, pølser og smågodt til latterlig lave priser - vi snakker stappfulle påskeegg til slikk og ingenting - Den lave prisen på smågodt er et resultat av den sterke priskonkurransen mot påske, sier kommunikasjonsrådgiver i Rema 1000, Amalie Knudsen, til E24. Før jul var det priskrig på blant annet pepperkaker, surkål, marsipan og julegrøt i mange av landets butikker

Nå er det priskrig på smågodt. Påska er synonymt med rekordbillig smågodt. Vi har hørt med butikker og godteglade folk om hvor viktig påskeegg er i denne høytiden! Publisert: Mange av butikkene annonserer rekordbillig godteri før påske. Knud Svendsen, daglig leder i Kiwi Markens, sier det selges mye smågodt i disse dager Tirsdag dumpet Rema 1000 prisene på smågodt til 2,90 kroner per hektogram. Valfarten til smågodthyllene skyldes en gryende priskrig i forkant av påsken. - Den lave prisen på smågodt er et resultat av den sterke priskonkurransen mot påske Priskrig før påske: Smågodt 2,90, appelsiner nå 2,50 Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer! Logg inn for å følge dette . Følgere 1. Priskrig før påske: Smågodt 2,90, appelsiner nå 2,50

De store dagligvarekjedene har startet priskrigen på julemat. Med dette som bakteppe er det positivt at bransjen har lovet ikke å starte en ny priskrig på smågodt.Men «Non stop» er tydeligvis ikke å regne som smågodt. Halv pris her «forsvares» som lokkevare for barnefamiliene som trenger slik pynt på pepperkakehusene Sammenlign priser på dagligvarer. Hvilken butikk og kjede er billigst Avviser priskrig, men Også hos Europris har de satt ned prisen på smågodt i forbindelse med at det er påske. Ordinærpris på smågodt på hverdager er 13,90 kroner hektogrammet, mens nå koster det 9,90 kroner ut påsken Appelsiner, smågodt og Solo er også blant varene som har fått en prisreduksjon, og Kiwis lavpris-konkurrent Coop Extra har umiddelbart fulgt opp med tilsvarende prisreduksjoner. - Hvis Kiwi antyder at det er startet en priskrig på påskevarer, så tyder det på at de har et behov for oppmerksomhet

Påske er en høytid som for mange er forbundet med ekstra kos og påskeegg som er fylt med smågodt. Nå som smågodt har en kilopris på 29 kroner vil nok mange sine påskeegg være ekstra store i år, noe som ikke er særlig gunstig Før påske i år hadde både Kiwi og Coop lovet at de ikke vil starte priskrig på smågodt til påsken , slik de gjorde i fjor. PRISENE KUTTES: Europris nå kjører en TV-kampanje der tilbudet er på kroner kiloen. Påsken står for tur og prisen på smågodt stuper i år igjen. Men dette er ingen krig, mener Coop

Påske, Priskrig Disse påskevarene er nedpriset n

 1. - I forbindelse med at vi bytter leverandør av smågodt til Nidar, har vi den siste uken hatt en nedprising, og dette har nå utløst en nasjonal priskrig. Per nå er vår nasjonale pris 2,90 i Extra og Coop Obs, og jeg kan love at vi fortsatt skal bidra til å gjøre det billigst for våre under å fylle årets påskeegg, sier kommunikasjonssjef Harald Kristiansen i Coop
 2. Se aktuelle kampanjer og faste, lave priser hos REMA 1000. Se og bla i kundeavisen til din lokale REMA 1000-butikk
 3. - Vanlig smågodt koster 16,80 kroner per hekto. Vi ønsker å gjøre påskefeiringen litt sunnere og grønnere og har presset ned prisen på sunt smågodt og appelsiner. Men vi gir oss aldri på pris, og kjemper for å være billigst blant lavpriskjedene på alle varer, sier Arvin
 4. Da det var priskrig på smågodt før påske sa NHH-professor Tor W. Andreassen til Nettavisen at butikkene kunne ha en baktanke ved å dumpe prisene. - Redusert pris på sjokolade osv er lokketilbud for å generere trafikk i butikken. Håpet er at man samtidig plukker med seg andre varer som ikke er rabattert, sa han da

Kiwi starter ny priskrig: Kutter prisene på 220 produkte - Kiwi kunne tatt en posisjon og sagt nei til priskrig på smågodt. I stedet gjør de det vanskelig for seg selv, sier omdømmeekspert ; Kiwi ypper til videre priskrig ved å kutte prisen på flere hundre varer, inkludert en rekke påskevarer mandag, med opp til 43 prosent. - Vi kutter - Det lågaste prisane på lausvektsnop var nede i i fjor var 4,90 kroner per hekto, rett før påske. Med 2,90 er det ny rekord, i god tid før påske, seier regionsjef i Kiwi, Jan Olav Mjøs. - Det plar starta inn mot denne helga, men er gjerne to-tre dagar tidlegare enn i fjor, seier kjøpmann Trond Hope i Rema 1000 Kuvenstasjon For noen ble fjorårets priskrig direkte usunn. Mange steder var det rett og slett tomt for godteri fordi folk hadde hamstret så mye. I fjor var for eksempel prisen på smågodt helt nede i 2,90 kroner pr. hektogram. Om det blir tilfellet også i år, vil 100 gram frukt i de nye begrene koste det samme Så var det priskrig på smågodt igjen: Europris-butikk tok inn fire tonn til påske. Julekrigen tilspisser seg: Her er Kiwis nye priskutt. Julepriskrigen på Romerike er i full gang: - Dette er en populær vare før jul og prisen er blitt presset ned de siste ukene. Til toppe Så er det priskrig igjen. Butikkene finner stadig noe å konkurrere om å være billigst på, og denne gangen er det smågodt. Til kr 2,90 per hekto. Som så mange andre har jeg også handlet inn til påskeeggene. Og det er jo det butikkene vil at vi skal tro at vi gjør, handler inn ti

I år blir det ikke priskrig på smågodt til påske. Butikkene satser heller på billig frukt og grønt. Ny 112-app skal gjøre det lettere å finne deg hvis du kommer bort eller blir skadet. Museum Stavanger stenger kongeboligen Ledaal for turister i år. Og lederen i Rogaland fjørfelag forteller deg alt du må vite om høna og egget ved inngangen til påske Priskrig på grensen. VG har sjekket hva det koster å fylle handlekurven med mat- og drikkevarer på svenskegrensen til påske. Dette er en økning på 4,1 prosent fra foregående år. I 2018 brukte vi drøyt 600 millioner kroner mer på grensehandel enn i 2017 . Oversikt over priskrig . Datum för Jul 2017 och Jul 2018 Avviser priskrig, men Også hos Europris har de satt ned prisen på smågodt i forbindelse med at det er påske. Ordinærpris på smågodt på hverdager er 13,90 kroner hektogrammet, mens nå koster det 9,90 kroner ut påsken. - I år er blir det ingen priskrig på smågodt. Vi har valgt å sette ned prisen til 9,90 kroner ut påsken Priskrig: - Jeg har opplevd kunder som blir sure når de ikke får kjøpe en kartong med surkål. Julepriskrigen er i gang for fullt. I matkjedenes jerngrep. Leder Det er lett å la seg lure. Derfor bør du sjekke kiloprisen Prisras på smågodt. Priskrigen tilspisser seg:.

Påske-priskrigen er igang - sjekk hvilke varer som er nedsat

Norsk kalender 2017 med helligdager, ukenummer, tidligere kalendere og kommende år Velkommen til REMA 1000. Her finner du åpningstider til alle våre butikker, ukens tilbud og oprifter til både hverdag og helg Jeg tror det beste med påske og uken før påske er smågodt krigen! Chocolate lover over here. Og så påskeeggene var ekstremt billige, som en del av priskrigen. Har lyst å kjøpe de som Rema 1000 har laget i sammarbeid med nidar uten palmeolje. Har alltid pleid å boikotte palmeolje, lenge før

I år dropper butikkene priskrigen på smågodt

Prisen på smågodt stuper rett før påske. Hos både Spar og Eurospar har de nå barbert prisen Priskrig kiwi 2020. Fredag gjennomfører Kiwi et historisk priskutt, og reduserer prisen på 200 av de mest solgte varene deres. Nå kutter imidlertid Kiwi prisene, og konkurrentene byr opp til priskrig Priskrig i Norge - Dagligvarebutikker. 1.1K likes. Hei, Velkommen. Gjerne meld deg inn i vår Priskrig gruppe Slik skal matvaregiganten sørge for at du velger frukt foran godteri til påske. Kiwi lanserer tre tiltak i håp om at kundene skal velge frukt foran godteri. Publisert Publisert . Det betyr at dersom noen starter priskrig på smågodt, vil prisen på begeret med frukt synke tilsvarende Smågodtkriger kan føre til varig vektøkning, mener professor. Nå lover Coop aldri mer å starte priskrig på smågodt. - Vi ser at det ikke er måten å gjøre det på, sier kommunikasjonsdirektør i Coop Slå til når det er priskrig - ikke hør på dem som tror de vet bedre Du har sikkert fått med deg at det er priskrig på smågodt for tida i matbutikkene. Media fokuserer i alle fall på smågodtet, men du kan gjøre et kupp på andre varer også

Dagligvare, Joker Prisras på smågodt

SKIEN: Ved juletider ble det solgt marsipan og surkål til fantasipriser. Nå har det brutt ut en ny priskrig, denne gangen på smågodt Da det var priskrig på smågodt før påske sa NHH-professor Tor W. Andreassen til Nettavisen at butikkene kunne ha en baktanke ved å dumpe prisene. - Redusert pris på sjokolade og så videre er lokketilbud for å generere trafikk i butikken. Håpet er at kundene samtidig plukker med seg andre varer som ikke er rabattert, sa han da

Nå er det snart Påske igjen og det er vel ikke så mange som feirer selve høytiden lenger. Det er derimot langt flere som gleder seg til en skitur på fjellet og tilhørende Kvikklunsj. Men en mektig dagligvarehandel benytter seg av koblingen mellom påskefeiring og søtsaker og har satt i gang en blodig priskrig i butikkhyllene Fra priskrig på smågodt til krig om avgift. I 2014 etablerte helse- og omsorgsministeren en næringslivsgruppe med de største aktørene innen matvarebransjen, inkludert representanter for næringsorganisasjonene, dagligvarebransjen og produsentene av mat og drikke

Priskrig påske 2017 » Fellesforum Har noen som hamstrer rundt jul og påske fordi de tror det er billige også blir de sure når det koster det samme 4-5 uker kvikklunsj, fylte egg, egg, solo 12 pk boks, eple og appelsin juice 2l til 4kr, smågodt, stjernebacon, strimlet svinekjøtt. Anonymkode: 2edaa...93c. Del dette. Kiwi ypper til videre priskrig ved å kutte prisen på flere hundre varer, inkludert en rekke påskevarer mandag, med opp til 43 prosent. - Vi kutter prisene på mange varer som folk vil ha til påske, som lammelår, egg, appelsinbrus og marsipan, sier Kiwis kommunikasjonssjef, Kristine Aakvaag Arvin, til Nettavisen

Nettavisen: Priskrigen er i gang - E2

Også hos Europris har de satt ned prisen på smågodt i forbindelse med at det er påske. Ordinærpris på smågodt på hverdager er 13,90 kroner hektogrammet, mens nå koster det 9,90 kroner ut påsken. - I år er blir det ingen priskrig på smågodt. Vi har valgt å sette ned prisen til 9,90 kroner ut påsken Før påske i år hadde både Kiwi og Coop lovet at de ikke vil starte priskrig på smågodt til påsken, slik de gjorde i fjor. . Mandag har imidlertid alle lavpriskjedene, Rema 1000, Kiwi, Coop Extra og Coop Obs, redusert prisene på smågodt til 6,90 pr hektogram, halvparten av normal pris. . Kiwi bekrefter at de har satt ned prisen, men at det ikke var de som startet.. - En konkurrent. Påsken er en av periodene med de tøffeste priskrigene i løpet av året. Spesielt konkurrerer kjedene om viktige påskevarer som egg, godteri og grillmat. Blant varene som var kraftig kuttet sist påske var smågodt, marsipan, sjokoladeegg, Solo, nugatti, grillpølse, ketsjup og sennep. Disse varene ble kuttet med opp til 76 prosent Kontakt: zhuoblogg@hotmail.no. Måned: mars 2016. Tomt for smågodt og appelsine

Nå begynner priskuttene: - Priskrig før påske: - Ingen er

Så var det priskrig på smågodt igjen: Europris-butikk tok inn fire tonn til påske Det betyr priskrig - igjen, skriver Bergensavisen. Til jul gikk mange nærmest amok og kjøpte store mengder risgrøt, kanel, bakepulver, marispan og andre julerelaterte varer til latterlig lave priser. Påske er synonnymt med påskeegg - med masse godteri i. Og godteriet får man nå nærmest kastet etter seg: - Må være ny rekor Blant varene som var kraftig kuttet påsken i fjor var smågodt, marsipan, sjokoladeegg, Solo, nugatti, grillpølse, ketsjup og sennep. Disse varene ble kuttet med opp til 76 prosent. Mange av disse varene vil trolig bli kraftig redusert også i år. (ANB PRISKRIG: Konkurransen om å ha billigst godteri har ført til en rekordlav pris på smågodt i løsvekt før påske. - Jeg kan ikke huske at det har vært så billig før, sier butikksjef på Rema 1000, Eirik Hatland. Foto: Roar Christianse Les også: Solgte mer frukt og mindre smågodt; Påskesjokolade. Kiwi selger en trepakning med Kvikklunsj til 15 kroner. Det er en reduksjon fra 30 kroner i forrige uke. Extra selger en firepakning til 20 kroner, mot 40 kroner i forrige uke. Rema 1000 selger en åttepakning til 40 kroner

En Rema-butikk i Steinkjer i Sør-Trøndelag solgte 1,6 tonn med smågodt. Folk hamstrer rekordbillig snop før påske. Også marsipan, påskeegg og twist er billigere enn før. Over hele landet selges smågodt nå for 2 kroner og 90 øre per hekto. Butikkene konkurrerer om å være billigst. - Jeg solgte 1,6 tonn smågodt onsdag Kiwi ypper til videre priskrig ved å kutte prisen på flere hundre varer, inkludert en rekke påskevarer mandag, med opp til 43 prosent. . - Vi kutte prisene på mange varer som folk vil ha til påske, som lammelår, egg, appelsinbrus og marsipan, sier Kiwis kommunikasjonssjef Kristine Aakvaag Arvin til Nettavisen.. Kuttene kommer på toppene av de som ble gjort i forrige uke på blant annet. Vi kjøper 18 tonn smågodt til påske - Det var enklere før, da det var bare firkløver, sukker Kari Bergum som lider valgets kval hos Coop Extra. Det er priskrig på smågodt i Namsos

Smågodt i løsvekt - Alle mulige sorter - 100% Ferskhetsgarant

Utover priskrig, er det da noen andre fellestrekk mellom smågodt og fastrentelån? Tja. Det er vel egentlig det. Begge deler har sine fordeler og ulemper. Smågodt er fristende, og det er også lave renter. Så blir det egentlig opp til deg hva du velger. God påske Sunt smågodt. Før påske varslet både Kiwi og Coop at de ikke kom til å starte noen priskrig på smågodt. Men da Coop Obs satte smågodtprisen ned til 6,90 per hekto, fulgte Kiwi og Rema 1000 likevel etter. - Vi har som sagt lovet kundene å være best på pris, derfor satte vi også ned prisen på smågodt

Smågodt. Siste innlegg. Pristest av dagligvarer på nett mot butikk, utført 16. juni. Prissammenligning av dagligvarer på nett mot butikk! Resultatet av handlingen i 2016; Billigst og dyrest; Påsken 2016 - hvem er billigst? Resultatet av handlingen i 2015; Ny statistikk I fjor var det full priskrig på smågodt før påske. I år ønsker Kiwi å ta med frukt på den priskrigen. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Slik skal matvaregiganten sørge for at du velger frukt foran godteri til påske. Kiwi lanserer tre tiltak i håp om at kundene skal velge frukt foran godteri Slik skal matvaregiganten sørge for at du velger frukt foran godteri til påske. Det betyr at dersom noen starter priskrigsmågodt, vil prisen på begeret med frukt synke tilsvarende

Priskrig på smågodt - Oslo - Dagsavise

Priskrig på smågodt før påsken en utfordring for folkehelsa! og dermed kunne godtemonser over store deler av landet starte hamstringa før påske. Usunn mat, utfordring for folkehelsa! da er det ikke rart at folk løper til butikken for å hamstre inn smågodt Før påske i år hadde både Kiwi og Coop lovet at de ikke vil starte priskrig på smågodt til påsken, slik de gjorde i fjor. Mandag har imidlertid alle lavpriskjedene, Rema 1000, Kiwi, Coop Extra og Coop Obs, redusert prisene på smågodt til 6,90 pr hektogram, halvparten av normal pris Norsk kalender 2016 med helligdager, ukenummer, tidligere kalendere og kommende år Priskrig på smågodt før påske er ikke noe nytt. Men aldri har søtsakene vært så billige som nå. Fylte posene til randen: Kari Mette Hagen (til venstre) og Guro Berge var ikke tunge å be da prisen på godteri ble dumpet onsdag.FOTO: BJØRN TORE NES

Priskrigen gir gratis smågodt til påske! - vargas12

Før påske i år hadde både Kiwi og Coop lovet at de ikke vil starte «priskrig» på smågodt til påsken, slik man så i fjor. Kiwi bekrefter at de har satt ned prisen. - En konkurrent satte ned prisen til 6,90 kroner i dag, og da satte vi ned prisen tilsvarende, sier kommunikasjonssjef Kristine Aakvaag Arvin i Kiwi til Nettavisen Den gang fantes det ikke smågodt i løs vekt.... Logg inn Registrer ny bruker. Våre regler. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes Flere kjeder lover at de ikke vil starte priskrig på smågodt før påske

I år vil ingen starte priskrig på smågodt - Aftenposte

Karameller og drops regnes ikke som smågodt.... Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes Da jeg så nyheten om priskrig på smågodt sendte jeg linken til Tarzan med beskjeden «Du vet hva du har å gjøre!». Og det gjorde han! For han kom hjem fra jobb med en stappfull pose! Jeg tenkte liksom at han kunne svippe innom Rema en gang eller to før påske, men jeg klager absolutt ikke på ekspresslevering av smågodt, priskrig eller.

Påsken 2019 lå i uke 16. Skjærtorsdag: 18. april. Langfredag: 19. april. Første påskedag: 21. april. Andre påskedag: 22. april Setningen skurrer. Fornuft og smågodt tilhører hver sin verden, litt som fornuft og følelser Den siste uka har blant andre VG hatt saker om priskrig mellom matvarekjedene på godteri for å lokke til seg Det kan vel tenkes bedre anledninger for å snakke om sunt kosthold og mindre søtspising enn akkurat tiden før påske Koster 29 kr kg for snop på rema nå da. Og 16 kr for nonstop. 9 kr for 12pakning med egg. :p Har handla inn klart til påske jeg nå ja. Bare måtte. Tror..

 • Kinesiske lykter plante.
 • Vond lukt i underlivet etter fødsel.
 • Selvklebende bandasje hund.
 • Klister bh med snøring.
 • Kong salomo tempel.
 • Jeremia den nye pakt.
 • Kattungar borås.
 • Målarbilder pegasus.
 • Fjerne venner fra messenger.
 • Kloslip oster.
 • Playerunknown's battlegrounds ps4 release date.
 • Tretopphytte hedalen.
 • Førjulsdag i gamle bergen 12 00 16 00 3 desember.
 • Netflix koder hemmelig meny.
 • Odda jeger og fisk.
 • Søndag på ski lyrics.
 • Sprüche weg ziel.
 • Endre forskuddsskatt enkeltmannsforetak.
 • Pu periodensystem.
 • Trisomie 21 meiose.
 • Motorradclubs kroatien.
 • Slyrs 1999.
 • Hvilke kategorier brukes for å måle hvor demokratisk et land er.
 • Posh spice.
 • 3570 kryssord.
 • Yam.
 • Finde dein hobby.
 • Rømmegrøt med kulturmelk.
 • Fourier transform example.
 • Bmx shop dortmund.
 • Tu dortmund maschinenbau studienverlaufsplan.
 • Dibujos de flores para dibujar.
 • Skeidar køyeseng.
 • Lego lekland.
 • Nematoden bestellen.
 • Arbeide synonym.
 • Kündigung singlebörse.
 • Hybel ringerike.
 • Minicolor hvor lenge varer.
 • Nachrichten hamburg mopo.
 • Regn på kanarieöarna.